Leer je hond een voorwerp goed te verwijzen!

Ontdek het geheim van een perfecte verwijzing

Met deze cursus leer jij jouw hond in 2 weken verwijzen!

Ontdek het geheim van een perfecte verwijzing

Met deze cursus leer jij jouw hond in 2 weken verwijzen!

Motivatie

Ontdek hoe je jouw hond optimaal gemotiveerd krijgt

Voertraining systeem

Boek enorm snel progressie met ons unieke voertraining systeem

Voorbereiding

Leer jezelf en je hond optimaal voor te bereiden, voor iedere training

Verwijst jouw hond niet goed?

Bij het aanleren van speuren of detectiewerk leert vrijwel iedere honden trainer het verwijzen pas aan, zodra de hond al speurt of zoekt. Het juist verwijzen vinden veel trainers in het begin niet belangrijk. Dit is een gemiste kans en zorgt in de latere fase van de training voor problemen.

Al jaren helpen wij honden trainers wereldwijd bij het trainen voor speuren en detectiewerk. In die tijd hebben we gemerkt dat de meeste trainers zich blindstaren op het maken van lange sporen of lange zoekingen. Hoe langer het spoor de hoe beter het resultaat... toch?

Dit is echter niet hoe het voor ons werkt. Wanneer de basis voor het speuren of detectiewerk vooraf niet goed is gelegd, zal je altijd tegen problemen aanlopen. We beginnen daarom dus nooit met deze oefeningen voordat de basis goed is gelegd.

"Start with the end", is een bekende uitspraak van Dick Staal.

Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij een systeem ontwikkeld waarin iedere hond enorm snel kan leren.
We trainen op basis van de motivatie van de hond en houden het zo eenvoudig mogelijk. We zorgen dat we een goede basis leggen die uiteindelijk het verschil maakt naar goede resultaten.

Verwijzen is de basis van succes

Als het voor de hond niet duidelijk is dat het juist verwijzen hem zijn beloning oplevert, dan zal hij met veel minder motivatie zijn werk doen en sneller afgeleid zijn. Ook zal een hond eerder voorwerpen missen of juist stress vertonen zoals blaffen, krabben, bijten of likken aan het voorwerp.

Het grote geheim achter ons systeem is, "start with the end". Het verwijzen is een einde van oefening, maar toch is het ook de basis van de oefening omdat de hond de geur verwijst waar hij naar opzoek naar is. We beginnen daarom met de hond direct de juiste geur aan en te leren en leren dat het juist verwijzen hem zijn beloning oplevert. Zo leggen we een sterke basis die later simpel uitgebouwd kan worden.

Door ons unieke voertraining systeem bij deze methode te gebruiken, leren we honden van alle leeftijden het verwijzen in slechts 2 weken aan. Hierna kan er direct begonnen worden met speuren of detectiewerk, omdat de basis goed is gelegd. De hond zal met veel motivatie de voorwerpen goed willen verwijzen, omdat hij weet dat dit hem zijn beloning oplevert.

Wil jij deze kennis en technieken ook leren en direct toepassen?

Begin direct

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hennie Goeree

Hallo Dick,

Even een up-date van mijn kant. Allereerst heb ik genoten van jouw training. Zeker als ik het resultaat bekijk wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn puppy als ook met mijn jonge Rottweiler. Bij de pup ben ik zover dat hij zelfstandig het voorwerp vindt (10 passen) en liggend verwijst. Gisteren voor het eerst geprobeerd om tweede voorwerp 10 passen verder te laten vinden. Geweldig genoten hoe hij zijn neusje op de grond liet en zowaar het tweede voorwerp vond. (Zonder inwerking of stem gebruik.)

De jonge Rottweiler speurt nu zonder voer en verwijst de voorwerpen zoals bij jou geleerd. Geweldig hoe hij dit zo snel heeft opgepakt.

Al met al ben ik zeer zeer tevreden over het resultaat in 10 dagen tijd.... geweldig....

Ms. Nameless
Add Your Stars
Guus Nooijens

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg en zijn gericht op de praktijk zoals het hoort en geen spelletjes makerij. Verder hebben jullie een luisterend oor voor mogelijke problemen welke bij de trainingen kunnen voorkomen en proberen hier een uitkomst in de bieden. Ook de reactie snelheid van jullie in deze. Wat zeker niet onvermeld mag blijven m.i. dat jullie gewoon blijven, beide voetjes aan de grond ook op andere media (bijv. Facebook). En niet staan rond te bazuinen weer een hond verkocht of weer een hond van ons daar naar toe enz. . Dit zal in werkelijkheid het beste zo zijn maar staat denk ik bij jullie niet voorop, maar wel het africhten / trainen / aanleren bij de hond.

Dit verdient m.i. een pluim.

Kortom zeer tevreden

Ms. Nameless
Add Your Stars
Raanan Wassen

Sinds de start van de online training school ben ik lid. Vanaf dat moment heb ik mijn vaardigheden enorm verbeterd. De training school geeft mij de mogelijkheid om de instructievideo's keer op keer te bekijken. Ik vind het erg fijn om te zien hoe gedetailleerd de trainingen in de training school zijn. Ook kan ik vragen stellen en kan ik snel een antwoord verwachten dat mij tevreden stelt. Ook kan ik de vragen van andere studenten lezen en hiervan leren.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat anderen over ons zeggen

Guus Nooijens
Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom zeer tevreden!
Lorrie Jolly
Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid om vragen te stellen indien nodig helpt mij ook enorm.
Raanan Wassen
Sinds de start van de online training school ben ik al lid. De trainingen hebben hebben mijn training skills direct enorm verbeterd.

Ontdek onze basis tot succes

Voertraining systeem

Je leert alles over ons voertraining systeem en hoe je dit zelf kunt toepassen bij jouw eigen honden training.

Voorbereiding

Je kunt niet gaan trainen voordat je jezelf en je hond hebt voorbereid. Je leert in deze cursus precies hoe je dit doet.

Motivatie

Zonder motivatie geen training. In deze cursus leer je hoe jouw hond de optimale motivatie heeft tijdens het trainen.

Timing

Timing is één van de belangrijkste dingen tijdens het trainen om resultaten te boeken. Wij leren je de timing.

Commando's

Het aanleren van oefeningen doen we vaak zonder praten. Later gaan we de commando's pas toevoegen en leren.

Lichaamstaal

Honden doen meer met lichaamstaal dan met spraak. We leren je hoe je lichaamstaal toepast tijdens de training.
Certificaat verwijs cursus

Gecertificeerde cursus

Na het succesvol afronden van deze verwijs cursus kan jouw hond ieder gewenst voorwerp op een nette manier verwijzen. Je mag trots zijn op dit succes en daarom ontvang je direct na het afronden van de cursus jouw persoonlijke certificaat!
€ 177,-
€ 97,-

Verwijs Cursus

  • Wil jij het verwijzen bij jouw hond aanleren of enorm verbeteren?
  • Wil je de best mogelijke basis leggen voor het speuren en detectiewerk?
  • Ben je er klaar voor om te starten en meteen resultaten te boeken?


Dan is dit de meest geschikte cursus die jij online gaat vinden! Je profiteert van meer dan 40 jaar aan trainingservaring op het gebied van werkhonden.

                   

Heb je nog vragen of twijfels? Hier lees je de meest gestelde vragen:

Is de cursus in het Nederlands? Ik zie namelijk veel van jullie voorbij komen in het Engels.

Ja! Alle trainingen zijn te volgen in het Nederlands. De video's zijn Engels ingesproken, maar deze hebben we allemaal voorzien van Nederlandse ondertitels die jezelf aan en uit kunt zetten. De menu's voor o.a. het inloggen zijn wel Engelstalig.

Ik heb al een oudere hond, kan ik de cursus alsnog volgen?

Ja zeker! Ons systeem werkt voor honden van iedere leeftijd. In onze video's zie je vaak puppy's, maar we gebruiken ons systeem ook zeker voor het trainen van oudere honden. Zo hebben we op ons laatste seminar nog een hond van 11 jaar oud getraind in ons systeem.

Ik heb maar weinig tijd...

Trainen is slechts een klein gedeelte van de dag. Vaak maar 2 keer 10 tot 20 minuten per dag. Dit kan op de momenten dat het jouw het beste uitkomt. Het hoeft dus niet veel tijd te kosten.

Hoe ziet de cursus eruit?

Al onze cursussen bestaan uit video's. Deze zijn ingesproken door Dick en hij legt alles stap voor stap uit. Door de video's en begeleidende PowerPoint krijg je direct een goed beeld bij de uitleg.

Wat heb ik nodig als ik aan de cursus begin?

Motivatie en je hond(en). De trainingsartikelen de we gebruiken in de trainingen, zijn geen speciale artikelen. We leggen duidelijk uit wat je kunt gebruiken en wat je eventueel als alternatief kunt gebruiken. Je hoeft dus geen trainingsartikelen in huis te halen.

Hoe kan ik de cursus bekijken?

Op elk apparaat dat een internet verbinding heeft met een internet browser. Dus via je computer, laptop, telefoon of tablet. Je kan de cursus volgen waar je maar wilt.

Hoevaak en hoelang kan ik de video's bekijken?

Als je de cursus hebt aangekocht dan heb en houd je altijd toegang tot de cursus. In onze cursussen maken we gebruik voor een uitgebreid getest dripping systeem. Met dit systeem krijg je alle informatie die je op dat moment nodig hebt. Iedere dag ontvang je steeds een nieuwe training die je direct toe kan gaan passen.

Hierdoor raak je niet overspoeld met teveel informatie in één keer. Dit voorkomt dat je soms kleine, -maar enorm belangrijke stappen in ons systeem-, overslaat. Je krijgt alleen de informatie die je op dat moment nodig hebt en direct toe kunt gaan passen. Zodra je alle video's heb bekeken, heb en houd je uiteraard toegang tot de video's en kan je ze zo vaak terugkijken als je zelf maar wilt.

Dit is een systeem dat we uitgebreid getest hebben bij onze cursisten en wat de beste en snelste resultaten opleverde.

                 

Start nu direct met de cursus verwijzen!