Seminar Dick Staal hondentraining
Video Aspect Ratio: 4:1

Van pup tot werkhond

Een gezellige dag waarin je alles leert over ons training systeem!

Van pup tot werkhond

Een gezellige dag waarin je alles leert over ons training systeem!

Positief trainen

Leer waarom we onze oefeningen uitsluitend positief aanleren

Voer training systeem

Leer hoe je enorm snel resultaat boekt met ons voertraining systeem

Ongewenst gedrag

Bij trainen hoort ongewenst gedrag en vooral, hoe je hier mee omgaat

Positief trainen

Leer waarom we onze oefeningen uitsluitend positief aanleren

Voer training systeem

Leer hoe je enorm snel resultaat boekt met ons voertraining systeem

Ongewenst gedrag

Bij trainen hoort ongewenst gedrag en vooral, hoe je hier mee omgaat

Dick Staal

Mijn naam is Dick Staal. Samen met mijn zoon Sander werk ik dagelijks met veel passie en plezier in ons familiebedrijf Dog Training Dick Staal.

Sander richt zich met zijn werk vooral op zaken zoals marketing, administratie, klantcontact en onder andere het organiseren van seminars. Ik kan mij hierdoor volledig richten op mijn passie en dat is het trainen van honden, het begeleiden van mensen bij hun honden trainen en het geven van seminars.

Vanaf 1977 ben ik dagelijks bezig met het trainen van honden. Met deze ruim 40 jaar ervaring heb ik een systeem ontwikkeld waarin wij onze honden positief trainen met enorm snelle resultaten.

Ik vind het enorm leuk om deze kennis te delen met andere honden trainers en om te zien dat ook zij snel succes behalen met onze manier van trainen. 

Tijdens onze seminars deel ik deze kennis en wil ik iedereen enthousiast maken over ons systeem. Met videobeelden en demonstraties laat ik ook direct zien hoe ook jij het systeem zelf kunt toepassen in jouw eigen honden training.

Nog niet gepland

Monday
xx-xx-'xx
XX:XX

Wat ga je onder andere leren?

Het positief aanleren van oefeningen

In ons systeem leren we onze oefeningen uitsluitend aan op een positieve manier. Je kunt een hond niet straffen voor iets wat hij nog niet kent.

Hoe je ons unieke voertraining systeem toepast

Door gebruik te maken van ons voertraining systeem, zal je binnen enorm korte tijd direct resultaten boeken.

Het omgaan met ongewenst gedrag

Iedere hond vertoont ongewenst gedrag, ook onze honden. Belangrijk is echter om hier duidelijk en op een eerlijke manier mee om te gaan.

Waarom context belangrijk is

Bij alles wat we doen met onze honden, zorgen we voor een duidelijke context. Hierdoor weet de hond direct wat er wel of niet verwacht wordt.

Het aanleren van oefeningen

We gaan het onder andere hebben over ons speur systeem, detectiewerk, bijtwerk en het aanleren van appèl oefeningen. 

Live demonstraties

Naast de theorie laten we ook meerdere demonstraties zien. Hierdoor krijgt je direct een goed beeld bij wat we vertellen.

Reacties van deelnemers

Seminarie met de juiste balans van theorie en de demo die werd gegeven met eigen honden.


Als je hem bezig ziet: toptrainer! Blij dat ik er bij was
Gino Van Deynse
Ik vond het een ontzettend leuke en interessante dag, Dick Staal, heeft volgens mij terecht wereld faam. Deze cursus is een echte aanrader voor elke (aanstaande) werkhondenliefhebber. 
Dirk Van Asselberghs
Perfecte locatie, leerzaam, goede tips om zelf mee aan de slag te gaan.


Ik kom zeker terug als er een vervolg komt.
Steijn De Meyere

Reserveer nu je plek!

Locatie & Tijden

Het seminar vindt plaats op locatie De Duiventil in Nunspeet. Bij deze locatie kan je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheden. Daarnaast is er voldoende ruimte om tussentijds je honden uit te laten, mocht je deze meenemen en in de auto laten. Het seminar zal starten om 10:15 uur en de zaal is geopend vanaf 10:00 uur. 

Lunch & Borrel

De gehele dag serveren wij gratis koffie, thee en water en tegen betaling kan je andere (alcoholische) dranken afnemen. In de middagpauze zullen we een uitgebreide lunch serveren met verschillende warme en koude hapjes. Na afloop kan je samen met ons en de andere deelnemers een borrel drinken en praten we graag even met je na!

Je eigen privé seminar op locatie?

Wil je liever een eigen seminar bij ons of op uw eigen locatie? Dat is zeker mogelijk. De meeste seminars die wij geven zijn bij onze klanten op locatie. Dit zijn vaak seminars die wij op maat maken. We bespreken vooraf de wensen en maken daar een passend seminar bij.


Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op per email of telefoon met sander@dogtrainingdickstaal.com of +31 6 - 537 326 99