Puppy cursus op maat!

Privé puppy cursus op maat

In één dag de basis leggen voor een gehoorzame en stabiele hond voor de rest van zijn leven.

Privé puppy cursus op maat

In één dag de basis leggen voor een gehoorzame en stabiele hond voor de rest van zijn leven.

100+
Gezinnen een goede start gegeven
Maatwerk

Een cursus op basis van jouw wensen

40+
Jaar aan ervaring
  1. Help wij krijgen een nieuwe pup, maar hoe voeden we hem op?
  2. Onze pup bijt ons steeds, hoe lossen we dit op?
  3. Onze pup is 's nachts erg onrustig, we moeten steeds uit bed
  4. Onze pup plast steeds in huis! Hoe krijgen we hem zindelijk?
  5. Onze pup springt en gromt tegen onze kinderen

Help wij krijgen een nieuwe pup, maar hoe voeden we hem goed op?

Onze pup bijt ons steeds, nu is dat nog leuk, maar niet als hij straks ouder is

Onze pup is 's nachts erg onrustig hierdoor moeten we steeds uit bed

Onze pup plast steeds in huis! Hoe krijgen we hem zindelijk?

De pup luistert wel naar mijn man en mij, maar gromt en springt tegen de kinderen

Herkenbaar? Voor ons wel!

Dit zijn namelijk de problemen waar iedereen tegen aanloopt als er een nieuwe pup in huis komt. Ook wij hebben deze problemen vroeger gehad en nog steeds merken we dat de ene pup anders is dan de andere. Gelukkig hebben wij nu de juiste kennis en ervaring en weten we hoe we hier mee om moeten gaan.

Een nieuwe pup betekent veel werk om deze goed op te voeden en hem of haar allerlei zaken aan te leren. Het volgen van bijvoorbeeld een puppy cursus kan daarbij een goede en belangrijke start zijn. Puppy cursussen worden bijna overal gegeven, met als belangrijkste doel, het socialiseren van de pups en ze de basiscommando’s aan te leren zoals ‘’zit’’, ‘’af’’, ‘’blijf’’, ‘’hier,’’ en ‘’volg’’.

                                                                                 Begeleiden puppy

Deze algemene cursussen worden vaak door een persoon in groepjes gegeven op een hiervoor bestemde plek, bijvoorbeeld een honden veldje. Hierbij wordt meestal helaas weinig aandacht besteed aan zaken zoals opvoeding, zindelijkheid, omgaan met ongewenste gedrag en allerlei andere situaties die in de praktijk voorkomen. Ook wordt de cursus niet afgestemd op jouw eigen specifieke wensen, die voor elke pup en gezin weer anders kunnen zijn.

Omdat niet iedere hond hetzelfde is en omdat ook niet ieder gezin dezelfde wensen heeft qua training en opvoeding, hebben wij daarom een uniek concept ontwikkeld. De ’’Dick Staal privé puppy cursus op maat’’Onze puppy cursus is gebaseerd op de trainingswijze ontwikkeld door superspecialist Dick Staal. Al sinds 1977 en inmiddels al zeker 100 pups verder, is Dick Staal bezig met een unieke methode voor de opvoeding en training gebaseerd op pups van ieder ras.

Deze op onderdelen unieke methode heeft ertoe geleid dat Dick Staal in zowel binnen als buitenland veel bekendheid geeft gekregen en gezien wordt als een absolute puppy specialist. Jaarlijks verblijft Dick Staal minimaal een maand in Amerika om daar zijn kennis en unieke methode op het gebied van training en opvoeding, te delen in de vorm van meerdere seminars waarvoor hij uitgenodigd wordt. In Nederland is Dick Staal onder andere bekend van zijn artikelen die hij schrijft voor het grootste hondensportblad van Nederland.

Wat bieden we jou met onze unieke cursus?

Een privé puppy cursus op maat

Iedere hond is anders en iedereen heeft andere wensen met zijn hond. Daarom bieden wij geen standaard cursus, maar een privé cursus die aansluit of jouw eigen eisen en wensen.

Een cursus voor het hele gezin

Bij het opvoeden en trainen van een hond is het belangrijk dat het consequent gebeurt, daarom is onze cursus voor het hele gezin zodat de neuzen allemaal in dezelfde richting staan.

Een gehoorzame en stabiele hond voor de rest van zijn leven

Wij garanderen dat wij jullie in één dag alle informatie geven die jullie nodig hebben om jullie pup te vormen in de gewenste richting, met als resultaat een gehoorzame en stabiele hond voor de rest van zijn of haar leven.

Een jaar lang gratis ondersteuning

We geven jullie alle kennis die jullie nodig hebben, maar begrijpen dat er tijdens het trainen en opvoeden toch soms nog vragen zijn. Daarom bieden wij een jaar lang gratis ondersteuning en kan je ten alle tijden vragen stellen via email of telefoon.

Het boek "Jong geleerd is oud gedaan"

Bij de cursus ontvang je gratis het door Dick geschreven eBook "Jong geleerd is oud gedaan".

Gratis toegang tot onze Online Training School

Jullie ontvangen een gratis account waarmee jullie in onze Online Training School de training en opvoeding van onze pup Suzie kunnen volgen. Met wekelijkse updates kunnen jullie volgen hoe wij een pup van 8 weken oud opvoeden en trainen tot werkhond.

Maak de best mogelijke start met jouw pup!

De kosten voor de privé cursus op maat inclusief alle extra's zijn € 249,-. Wil je direct een afspraak met ons plannen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via onderstaande knop. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!