Puppy cursus online

Krijg jij een nieuwe pup?

Na deze cursus heb je alle kennis die je nodig hebt bij het opvoeden en trainen van jouw pup!

300+
Puppy's getraind
40+ Jaar
Ervaring in puppy training
3.200+
Online leden
200+
Gezinnen op weg geholpen

We krijgen een pup, maar nu...?

Een nieuwe pup is natuurlijke hartstikke leuk! Toch zijn er ook een hoop dingen waar je aan moet denken. Wat wil ik dat de pup wel en niet mag? Ga ik hem trainen? Hoe krijg ik mijn pup zindelijk? Wat doe ik als de pup mij bijt of ander ongewenst gedrag vertoont? Veel mensen denken hier vooraf niet aan en krijgen later een pup die veel ongewenst gedrag vertoont.

Probleemgedrag is iets wat we veel tegenkomen en in bijna alle gevallen ontstaat dit omdat de baas(jes) van de hond hier niet goed mee omgaan. We zien vaak dat de puppy’s in het eerste jaar alles mogen, omdat ze nog “zo klein en lief zijn”. Het bijten in de handen, kleding, of andere dingen in huis, wordt voor lief voorgenomen en nog niks aangedaan. Na een jaar wordt dit gezien dan ineens wel gezien als probleemgedrag en wordt de hond hiervoor gecorrigeerd.

Dat is iets wat niet eerlijk is, je kan een hond niet ineens gaan straffen voor iets wat hij daarvoor wel altijd mocht. De hond heeft altijd mogen bijten en grommen en nu ineens niet. Veel honden zullen dit niet accepteren en kunnen gaan bijten naar de baas. Vaak zien we dan dat mensen de hond weg moeten doen of soms zelfs moeten laten inslapen na een bijtincident.

Dit is iets wat wij absoluut niet willen. Het is daarom onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het trainen en opvoeden van hun pup. Speciaal daarvoor hebben wij deze complete en gecertificeerde cursus opgezet. Hierin geven wij jou alle informatie die je nodig hebt om jouw pup op te voeden en te trainen. Als jij deze cursus volgt krijg je een leuke, lieve, gedreven en sociale hond voor de rest van zijn leven!

Begin direct 

Een complete puppy cursus

Als je als baasje van een nieuwe pup niet goed voorbereid bent, dan zal je nooit duidelijk en consequent zijn naar jouw pup. Dit is voor de pup ook erg lastig omdat hij geen duidelijkheid krijgt en niet weet wat hij wel en niet mag.

Met onze puppy cursus haal jij alle kennis in huis die je nodig hebt bij het opvoeden van jouw pup. De cursus begint zelfs al voordat de pup bij jou in huis is. We bereiden je optimaal voor hoe je het beste de pup op kunt halen, je voorbereidt op de eerste nachten en hoe je je pup zindelijk maakt.

Ook leer je alles over het socialiseren van jouw pup, het aanleren van oefeningen op een positieve manier en hoe je omgaat met gewenst maar ook met ongewenst gedrag. Je leert hoe je in een vroeg stadium voorkomt dat ongewenst gedrag zich ontwikkelt waardoor je jouw pup niet of nauwelijks hoeft te corrigeren.

Wil jij de best mogelijke start maken voor jezelf en jouw hond?

Begin direct

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hennie Goeree

Hallo Dick,

Even een up-date van mijn kant. Allereerst heb ik genoten van jouw training. Zeker als ik het resultaat bekijk wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn puppy als ook met mijn jonge Rottweiler.

Al met al ben ik zeer zeer tevreden over het resultaat in 10 dagen tijd.... geweldig....

Ms. Nameless
Add Your Stars
Von Ne

Hele leerzame puppy training gehad, samen met mijn twee dochters. We zijn er alle vier heel blij mee en kunnen voorlopig weer vooruit.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Guus Nooijens

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg en zijn gericht op de praktijk zoals het hoort en geen spelletjes makerij. Verder hebben jullie een luisterend oor voor mogelijke problemen welke bij de trainingen kunnen voorkomen en proberen hier een uitkomst in de bieden. Ook de reactie snelheid van jullie in deze. Wat zeker niet onvermeld mag blijven m.i. dat jullie gewoon blijven, beide voetjes aan de grond ook op andere media (bijv. Facebook). En niet staan rond te bazuinen weer een hond verkocht of weer een hond van ons daar naar toe enz. . Dit zal in werkelijkheid het beste zo zijn maar staat denk ik bij jullie niet voorop, maar wel het africhten / trainen / aanleren bij de hond.

Dit verdient m.i. een pluim.

Kortom zeer tevreden

Ms. Nameless
Add Your Stars
Begin direct 

Wat anderen over ons zeggen

Von Nes
Hele leerzame puppy training gehad, samen met mijn twee dochters. We zijn er alle vier heel blij mee en kunnen voorlopig weer vooruit.
Hennie Goeree

Hallo Dick,

Even een up-date van mijn kant. Allereerst heb ik genoten van jouw training. Zeker als ik het resultaat bekijk wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn puppy als ook met mijn jonge Rottweiler.

Al met al ben ik zeer zeer tevreden over het resultaat in 10 dagen tijd.... geweldig....

Freddy Djamano Vz
Top site top methode, Dick legt het super uit. Voor elk type hond is dit mogelijk, jong oud groot of klein. Op deze manier is het voor iedere hondenbezitter fijn.
Begin direct 

Dit ga je onder andere leren:

Voorbereidingen

We bereiden je optimaal voor, al voordat de pup bij je in huis komt. Je krijgt alle kennis die je nodig hebt om een goede start te maken.

Probleemgedrag

Iedere hond vertoont ongewenst gedrag, ook jouw nieuwe pup. We leren je in deze cursus hoe je hier eerlijk en goed mee omgaat.

Zindelijkheid

Niets is vervelender dan een pup die steeds zijn behoefte in huis doet. Met deze cursus is jouw hond in korte zindelijk.

Socialiseren

Een hond die goed gesocialiseerd is die is overal vrij en niet bang. Als je dit goed doet kan je hem overal mee naar toe nemen.

Trainen

In deze cursus leer je hoe je op een uitsluitend positieve manier oefeningen aanleert  zoals, zit, af, blijf, volgen en andere basisoefeningen.

Bench

De bench kan een lekker en veilig plekje zijn voor de pup waar hij graag in ligt en slaapt. We leren je hoe de pup hier snel aan wendt.

Voertraining

In deze cursus leer je hoe je ons unieke voertraining systeem toepast en enorm snel resultaat boekt in de

training.

Alleen zijn

Het liefst zijn we de hele dag met onze honden op pad. Maar soms moeten ze even alleen thuisblijven. We

leren je hiermee omgaan.

Certificaat Puppy Cursus

Gecertificeerde cursus

Na het succesvol afronden van de puppy cursus heb jij alle kennis en vaardigheden om jouw pup goed op te voeden en te trainen. Je mag trots zijn op dit succes en daarom ontvang je direct na het afronden van de cursus jouw persoonlijke certificaat!
AANMELDEN
177,-
97,-

Online Puppy Cursus

  • Wil jij de best mogelijke start maken met jouw pup?
  • Wil jij jouw pup op een positieve manier trainen?
  • Wil jij op een eerlijke manier omgaan met ongewenst gedrag zodat dit zich niet ontwikkelt?
  • Kortom wil jij een leuke en sociale, lieve hond?


Dan is dit de meest complete cursus in Nederland en België die jij online gaat vinden! Je profiteert van meer dan 40 jaar aan trainingservaring op het gebied van puppy's en (werk)honden.

                   

Heb je nog vragen of twijfels? Hier lees je de meest gestelde vragen:

Is de cursus in het Nederlands? Ik zie namelijk veel van jullie voorbij komen in het Engels.

Ja! Alle trainingen zijn te volgen in het Nederlands. De video's zijn Engels ingesproken, maar deze hebben we allemaal voorzien van Nederlandse ondertitels die jezelf aan en uit kunt zetten. De menu's voor het inloggen e.d. zijn wel Engelstalig.

Hoe kan ik de cursus bekijken?

Op elk apparaat dat een internet verbinding heeft met een internet browser. Dus via je computer, laptop, telefoon of tablet. Je kan de cursus volgen waar je maar wilt.

Wat heb ik nodig als ik aan de cursus begin?

Je hebt geen speciale spullen nodig. Uiteraard heb je je standaard spullen nodig, zoals een riem en halsband e.d. voor jouw pup. We laten zien welke spullen wij gebruiken, maar dit zijn geen aparte spullen die je aan moet schaffen.

Ik heb de pup nog niet, wanneer moet ik beginnen met de cursus?

Onze puppy cursus begint al voordat de pup bij je in huis is. We vertellen je namelijk exact hoe je je het beste kunt voorbereiden voordat je de pup ophaalt. Heb je de pup al? Dan kan je uiteraard direct beginnen met de cursus.

Hoelang kan ik de cursus bekijken?

Als je de cursus hebt aangeschaft dan kan je de cursus altijd opnieuw bekijken. Je houdt altijd toegang.

Hoelang heb ik toegang tot de videos en hoe vaak kan ik ze bekijken?

Als je de cursus hebt aangekocht dan heb en houd je altijd toegang tot de cursus. In onze cursussen maken we gebruik voor een uitgebreid getest dripping systeem. Met dit systeem krijg je alle informatie die je op dat moment nodig hebt. Iedere dag ontvang je steeds een nieuwe training die je direct toe kan gaan passen.

Hierdoor raak je niet overspoeld met teveel informatie in één keer. Dit voorkomt dat je soms kleine, -maar enorm belangrijke stappen in ons systeem-, overslaat. Je krijgt alleen de informatie die je op dat moment nodig hebt en direct toe kunt gaan passen. Zodra je alle video's heb bekeken, heb en houd je uiteraard toegang tot de video's en kan je ze zo vaak terugkijken als je zelf maar wilt.

Dit is een systeem dat we uitgebreid getest hebben bij onze cursisten en wat de beste en snelste resultaten opleverde.

                 

Start nu direct met de online puppy cursus!