Gehoorzaamheid cursus (werk) honden

Een hond die altijd en overal luistert?

In één maand leer jij jouw hond alle basis appèl oefeningen aan die je zijn hele leven zult gebruiken!

Positief trainen

Leer hoe je de oefeningen uitsluitend positief aanleert

Voertraining systeem

Boek enorm snel progressie met ons unieke voertraining systeem

Lichaamstaal

Je gaat leren dat jouw lichaamstaal de sleutel tot succes is

Basis appèl is onmisbaar…

Zit, af, blijf en hier zijn enkele belangrijke basis appèl oefeningen. Iedereen die een hond heeft kent ze wel en zal er altijd een aantal aanleren. Er zit alleen vaak verschil in het niveau en de manier waarop dit aangeleerd wordt.

Een veel gemaakte fout die we al jaren zien, is dat er te snel verwacht wordt dat de hond een oefening al begrijpt. De hond wordt met de stem beïnvloed of zelfs gecorrigeerd voor iets wat hij nog helemaal niet kent. Met als gevolg, irritatie bij de baas en stress bij de hond

Wij doen dit anders. Van een pup of hond die een oefening nieuw aanleert, kan je niet verwachten dat hij het direct begrijpt, laat staan dat hij ook naar het commando luistert. We gebruiken dan ook geen commando's in het begin.

In de ruim 40 jaar ervaring die wij hebben, hebben we een systeem ontwikkeld waarin iedere hond getraind kan worden op een uitsluitend positieve manier.

De hond leert van zijn eigen gedrag. Door dit gedrag positief te bekrachtigen worden oefeningen enorm snel aangeleerd en boek je snelle resultaten.

Appèl is een hond die naar jou luistert

Een hond die een nieuwe oefening aanleert, weet niet wat er van hem verwacht wordt. Je kunt de hond dan dwingen om iets te doen, maar dit zal juist averechts werken. De hond zal onzeker worden en geen fouten durven maken.

Het geheim achter ons systeem is dat we de hond laten leren van zijn eigen gedrag. Dit gedrag proberen we op een positieve manier uit te lokken en vervolgens te belonen. We doen dit in kleine stapjes, zonder dat de hond door heeft wat hij precies doet of moet doen.

Door het uitlokken van het gewenste gedrag en het positieve bekrachtigen te combineren met ons unieke voertraining systeem behalen we enorm snel ons doel met honden van iedere leeftijd. In slechts een maand tijd leer je met dit systeem jouw hond de meest belangrijke appèl oefeningen aan, die je het hele leven van de hond zult blijven gebruiken.

Begin vandaag nog en leer direct hoe jij deze kennis en technieken direct toepast!

Begin direct

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Freddy Djamano Vz

Top site top methode, Dick legt het super uit. Voor elk type hond is dit mogelijk, jong oud groot of klein. Op deze manier is het voor iedere hondenbezitter fijn.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Guus Nooijens

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom zeer tevreden!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Raanan Wassen

Sinds de start van de online training school ben ik lid. Vanaf dat moment heb ik mijn vaardigheden enorm verbeterd. De training school geeft mij de mogelijkheid om de instructievideo's keer op keer te bekijken. Ik vind het erg fijn om te zien hoe gedetailleerd de trainingen in de training school zijn. Ook kan ik vragen stellen en kan ik snel een antwoord verwachten dat mij tevreden stelt. Ook kan ik de vragen van andere studenten lezen en hiervan leren.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat anderen over ons zeggen

Freddy Djamano Vz
Top site top methode, Dick legt het super uit. Voor elk type hond is dit mogelijk, jong oud groot of klein. Op deze manier is het voor iedere hondenbezitter fijn.
Lorrie Jolly
Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid om vragen te stellen indien nodig helpt mij ook enorm.
Guus Nooijens
Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom zeer tevreden!

Ontdek onze basis tot succes

Commando's

Het aanleren van oefeningen leren we je zonder te praten. Later in de cursus leer je hoe je de commando's toevoegt.

Voorbereiding

Door goed voorbereid te gaan trainen voorkom je fouten. We leren je in deze cursus hoe je je optimaal voorbereid.

Voertraining systeem

Je leert alles over ons voertraining systeem en hoe je dit zelf kunt toepassen bij jouw eigen honden training.

Timing

Jouw timing bij het trainen is bepalend voor de resultaten die je haalt. Daarom leren we jou perfect te timen.

Positief training

In deze cursus trainen we uitsluitend positief. Je kan een hond niet corrigeren voor iets wat hij nog niet kent.

Lichaamstaal

Honden doen meer met lichaamstaal dan met spraak. We leren je hoe je lichaamstaal toepast tijdens de training.
Certificaat Appèl Cursus

Gecertificeerde cursus

Na het succesvol afronden van de appèl cursus is jouw hond in staat om alle basis appèl oefeningen op een goede manier uit te voeren. Je mag trots zijn op dit succes en daarom ontvang je direct na het afronden van de cursus jouw persoonlijke certificaat!
€ 107,-
€ 67,-

Cursus Appèl

  • Wil jij jouw hond in slechts één maand tijd alle basis appèl oefeningen aanleren?
  • Wil je de best mogelijke basis leggen voor alle verdere trainingen?
  • Ben je er klaar voor om te starten en meteen resultaten te boeken?


Dan is dit de meest geschikte cursus die jij online gaat vinden! Je profiteert van meer dan 40 jaar aan trainingservaring op het gebied van werkhonden.

                   

Heb je nog vragen of twijfels? Hier lees je de meest gestelde vragen:

Is de cursus in het Nederlands? Ik zie namelijk veel van jullie voorbij komen in het Engels.

Ja! Alle trainingen zijn te volgen in het Nederlands. De video's zijn Engels ingesproken, maar deze hebben we allemaal voorzien van Nederlandse ondertitels die jezelf aan en uit kunt zetten. De menu's voor o.a. het inloggen zijn wel Engelstalig.

Ik heb al een oudere hond, kan ik de cursus alsnog volgen?

Ja zeker! Ons systeem werkt voor honden van iedere leeftijd. In onze video's zie je vaak puppy's, maar we gebruiken ons systeem ook zeker voor het trainen van oudere honden. Zo hebben we op ons laatste seminar nog een hond van 11 jaar oud getraind in ons systeem.

Ik heb maar weinig tijd...

Trainen is slechts een klein gedeelte van de dag. Vaak maar 2 keer 10 tot 20 minuten per dag. Dit kan op de momenten dat het jouw het beste uitkomt. Het hoeft dus niet veel tijd te kosten.

Hoe ziet de cursus eruit?

Al onze cursussen bestaan uit video's. Deze zijn ingesproken door Dick en hij legt alles stap voor stap uit. Door de video's en begeleidende PowerPoint krijg je direct een goed beeld bij de uitleg.

Wat heb ik nodig als ik aan de cursus begin?

Motivatie en je hond(en). De trainingsartikelen de we gebruiken in de trainingen, zijn geen speciale artikelen. We leggen duidelijk uit wat je kunt gebruiken en wat je eventueel als alternatief kunt gebruiken. Je hoeft dus geen trainingsartikelen in huis te halen.

Hoe kan ik de cursus bekijken?

Op elk apparaat dat een internet verbinding heeft met een internet browser. Dus via je computer, laptop, telefoon of tablet. Je kan de cursus volgen waar je maar wilt.

Hoevaak en hoelang kan ik de video's bekijken?

Als je de cursus hebt aangekocht dan heb en houd je altijd toegang tot de cursus. In onze cursussen maken we gebruik voor een uitgebreid getest dripping systeem. Met dit systeem krijg je alle informatie die je op dat moment nodig hebt. Iedere dag ontvang je steeds een nieuwe training die je direct toe kan gaan passen.

Hierdoor raak je niet overspoeld met teveel informatie in één keer. Dit voorkomt dat je soms kleine, -maar enorm belangrijke stappen in ons systeem-, overslaat. Je krijgt alleen de informatie die je op dat moment nodig hebt en direct toe kunt gaan passen. Zodra je alle video's heb bekeken, heb en houd je uiteraard toegang tot de video's en kan je ze zo vaak terugkijken als je zelf maar wilt.

Dit is een systeem dat we uitgebreid getest hebben bij onze cursisten en wat de beste en snelste resultaten opleverde.

                 

Start nu direct met de cursus appèl oefeningen!