Eén plek waar je alles vindt

In de afgelopen jaren hebben we met talloze cursussen, trainingen en seminars honden trainers van over de hele wereld geholpen bij hun honden training. Al deze trainingen hebben we nu samengevoegd tot één complete totaaloplossing waarmee jouw honden training onvermijdelijk een succes wordt.

Premium+ Member van de Dick Staal Online Training School

Dit unieke concept is de oplossing voor iedere honden trainer op ieder niveau, die zijn honden training wilt verbeteren, positief wilt trainen, snel resultaat wilt boeken en zijn hond wilt trainen tot een hoog niveau.

Direct aanmelden

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ranaan Wassen

Sinds de start van de online training school ben ik lid. Vanaf dat moment heb ik mijn vaardigheden enorm verbeterd. De training school geeft mij de mogelijkheid om de instructievideo's keer op keer te bekijken. Ik vind het erg fijn om te zien hoe gedetailleerd de trainingen in de training school zijn. Ook kan ik vragen stellen en kan ik snel een antwoord verwachten dat mij tevreden stelt. Ook kan ik de vragen van andere studenten lezen en hiervan leren.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Guus Nooijens

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg en zijn gericht op de praktijk zoals het hoort en geen spelletjes makerij. Verder hebben jullie een luisterend oor voor mogelijke problemen welke bij de trainingen kunnen voorkomen en proberen hier een uitkomst in de bieden. Ook de reactie snelheid van jullie in deze. Wat zeker niet onvermeld mag blijven m.i. dat jullie gewoon blijven, beide voetjes aan de grond ook op andere media (bijv. Facebook). En niet staan rond te bazuinen weer een hond verkocht of weer een hond van ons daar naar toe enz. . Dit zal in werkelijkheid het beste zo zijn maar staat denk ik bij jullie niet voorop, maar wel het africhten / trainen / aanleren bij de hond.

Dit verdient m.i. een pluim.

Kortom zeer tevreden

Ms. Nameless
Add Your Stars

Hennie Goeree

Hallo Dick,

Even een up-date van mijn kant. Allereerst heb ik genoten van jouw training. Zeker als ik het resultaat bekijk wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn puppy als ook met mijn jonge Rottweiler. Bij de pup ben ik zover dat hij zelfstandig het voorwerp vindt (10 passen) en liggend verwijst. Gisteren voor het eerst geprobeerd om tweede voorwerp 10 passen verder te laten vinden. Geweldig genoten hoe hij zijn neusje op de grond liet en zowaar het tweede voorwerp vond. (Zonder inwerking of stem gebruik.)

De jonge Rottweiler speurt nu zonder voer en verwijst de voorwerpen zoals bij jou geleerd. Geweldig hoe hij dit zo snel heeft opgepakt.

Al met al ben ik zeer zeer tevreden over het resultaat in 10 dagen tijd.... geweldig....

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat anderen over ons zeggen

Freddy Djamano Vz
Top site top methode, Dick legt het super uit. Voor elk type hond is dit mogelijk, jong oud groot of klein. Op deze manier is het voor iedere hondenbezitter fijn.
Guus Nooijens
Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom zeer tevreden!
Lorrie Jolly
Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid om vragen te stellen indien nodig helpt mij ook enorm.

Dit is wat je krijgt als lid

Wij helpen je bij iedere stap

We weten uit ervaring dat het trainen van honden veel meer is dan alleen het trainen van de oefeningen. Een hond die niet gesocialiseerd is, is niet goed te trainen. Wat doe je als een hond ongewenst gedrag vertoont? En hoe vaak per dag kan je nou eigenlijk trainen?

Daarom hebben wij cursussen ontwikkeld waarbij je stap voor stap door de cursus gaat. Je hoeft nog niks te weten of te kunnen. Iedere training word je op een eenvoudige manier uitgelegd welke stap je moet nemen voordat je de volgende stap neemt. Het enige wat jij moet doen is deze stappen zelf toepassen en dan zal je direct resultaat behalen!

Direct aanmelden

Premium+ Member

Als Premium+ Member krijg je direct toegang tot al onze online honden training cursussen (t.w.v. € 682,-) in  onze online training school. Daarnaast leer aan de hand van 300+ extra praktische video's alle kneepjes en technieken die jou zullen hebben om een nog betere honden trainer te worden.

Ook wij blijven onszelf nog iedere dag ontwikkelen. Daarom blijven we voortdurend nieuwe trainingen toevoegen met onze nieuwste ontwikkelingen. Via de leden site en de app heb je toegang tot al deze trainingen.

Als lid krijg je ook exclusief toegang tot:

Live trainingen

Iedere week plaatsen we video's waarin je ziet hoe wij onze honden trainen. We laten zien zien hoe we oefeningen trainen en tegen welke problemen ook wij aanlopen tijdens het trainen. Daarnaast zie je direct de nieuwste ontwikkelen die we op dat moment toepassen in onze honden training.

Uitbreiding appèl oefeningen

Je krijgt toegang tot exclusieve trainingen waarin we nog verder gaan dan in de cursus. Leer hoe je je hond voor appèl kan trainen op een hoog niveau en hoe je jouw hond de oefeningen met enorm veel snelheid en gedrevenheid laat uitvoeren.

Speuren tot het hoogste niveau

In de cursus leer je de basis van ons speur systeem. Als lid krijg je toegang tot tientallen extra trainingen waarin we je het speuren aanleren tot het hoogste niveau. Overgangen naar andere ondergronden, verhard speuren en het speuren op een laag tempo (voor o.a. IGP) en verder alles wat bij het speuren hoort, leer je hier.

Detectiewerk extra video's

Detectiewerk kan op veel verschillende manier geleerd worden. In ons systeem zijn er 3 mogelijkheden, op een wand, op de grond en met een pion. In de cursus leer je de basis, als lid krijg je toegang tot al onze extra trainingen over detectiewerk.

KNPV

De KNPV is de laatste jaren niet altijd even positief in het nieuws. Wij trainen al jaren met veel plezier onze honden voor het KNPV-programma. Als lid krijg je exclusief toegang tot alle trainingen die we hebben over het aanleren van KNPV oefeningen. Leer hoe je jouw hond op een positieve manier kan trainen voor de KNPV.

Bijtwerk

Als lid krijg je toegang tot onze trainingen over het bijtwerk in ons systeem. Je leert alle stappen vanaf de opbouw, tot aan het bijten met de pakwerker. Alles op een positieve manier, waarin we vanaf het begin af aan ook het lossen aanleren bij de hond.

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Lid van de Community

We gaan verder dan alleen het delen van onze kennis.

In onze community kun je terecht met al je vragen over jouw honden training. Je kan er kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Dus naast de trainingen die we aanbieden, kan je ook bij ons terecht met alle vragen en problemen waar jij tegen aan loopt. Ons team is iedere dag aanwezig om je weer zo snel mogelijk verder te helpen.

Ook als het allemaal even niet lukt, zijn we er voor je om je te helpen!

Kennis delen

Leer van andere honden trainers wat voor hun het beste werkt

Feedback vragen

Stel je vragen, of een stuur een filmpje en krijg meteen feedback

Successen delen

Deel jouw succes met andere of laat je inspireren door een ander lid

Netwerken

Onze community heeft honden trainers wereldwijd. Breid jouw netwerk uit via onze community

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Ideeën / Suggesties

Help onze training school naar een nog hoger niveau met jouw ideeën / suggesties voor nieuwe trainingen

Klaar om te beginnen? Meld je aan!

Beste keus

Jaarabonnement

€ 347,-
Je bespaart 14,9% !
 • Alle Dick Staal online cursussen - t.w.v. € 682,-
 • 130+ uitbreiding video's - t.w.v. € 2.497,-
 • 190+ live training video's - t.w.v. € 997,-
 • Wekelijkse nieuwe video's
 • Volg stap voor stap het leven van een pup tot werkhond
 • Toegang tot de Dog Training Dick Staal Community
 • 24/7 support bij jouw honden training
 • eBook,  Van pup tot werkhond - t.w.v. € 12,95
 • eBook, Voer training - t.w.v. € 9,95
 • Totaal waarde: € 4.198,-

Maandabonnement

€ 34
Maandelijks opzegbaar
 • Alle Dick Staal online cursussen - t.w.v. € 682,-
 • 130+ uitbreiding video's - t.w.v. € 2.497,-
 • 190+ live training video's - t.w.v. € 997,-
 • Wekelijkse nieuwe video's
 • Volg stap voor stap het leven van een pup tot werkhond
 • Toegang tot de Dog Training Dick Staal Community
 • 24/7 support bij jouw honden training
 • eBook,  Van pup tot werkhond - t.w.v. € 12,95
 • eBook, Voer training - t.w.v. € 9,95
 • Totaal waarde: € 4.198,-

Niet tevreden? Laat het ons binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld terug.