Dog Training Dick Staal

Ontdek het geheim van de perfecte verwijzing

  • In deze video leggen we alle stappen uit van ons verwijs systeem
  • Een complete stap-voor-stap cursus
  • Leer in slechts 2 weken je hond om een klein voorwerp te verwijzen
  • Voorkom dat je hond likt, bijt, of krabt aan het voorwerp
  • Zorg voor de best mogelijke focus op het voorwerp
  • Train in ons unieke voertraining systeem met snelle resultaten
  • Leg de best mogelijke basis voor speuren of detectiewerk
  • Verbeter de verwijzing van jouw hond met deze cursus
  • Begin direct zonder enige ervaring
  • Voor alle honden van iedere leeftijd
50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis

Leslie Nyholm

Dick Staal's "Verwijs cursus" was uitstekend!

Erg gedetailleerde trainingsstappen, met duidelijke video's, maakten het heel gemakkelijk om te volgen. Ik vond het leuk om onmiddellijk resultaat te zien bij mijn hond, die heel snel leerde door een positief systeem.

Ik krijg eindeloos veel complimenten over haar gedrag en training.

Zeker elke cent waard en ik kijk er naar uit om nog vele cursussen te volgen!

Start with the end

Bij het aanleren van detectiewerk of speuren zijn de meeste trainers vanaf het begin gefocust op het maken van lange zoekingen of lange sporen. Het verwijzen van het voorwerp vinden ze nog niet belangrijk. Het resultaat is dat de hond vaak niet begrijpt wat de bedoeling is en het voorwerp negeert.

In ons systeem doen wij het anders. Wij draaien de oefening om en beginnen met het einde. We leren de hond eerst het voorwerp goed te verwijzen en direct te zoeken naar de geur waarvoor de hond getraind wordt. Hierdoor is de basis direct goed en is de hond super gemotiveerd om het voorwerp te vinden en deze goed te verwijzen.

Al jarenlang helpen wij honden trainers bij het aanleren van het verwijzen. Door een stap terug te maken in de training en het verwijzen goed aan te leren, maken ze enorme stappen vooruit tijdens het speuren of detectiewerk. Wereldwijd helpen wij particulieren trainers, politieorganisaties en douane organisaties met deze methode.

In onze gratis training leer jij de belangrijkste praktische tips die je direct toe kan passen en waarmee jij jouw hond een perfecte verwijzing aanleert!

Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd naar een hoog niveau.
Ranaan Wassen
Zeer professioneel, gebruiks- vriendelijk format en makkelijk toe te passen op je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.

Helén Damberg 

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom ik ben zeer tevreden!
Guus Nooijens

Klaar om jouw hond de perfecte verwijzing aan te leren?

Krijg direct toegang tot deze gratis video over het verwijzen. Krijg gratis tips waarmee je direct de juiste basis legt voor speuren of detectiewerk en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 95% van de hondentrainers maakt. Deze gratis video is de meest complete video die je online zult vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis