Privé puppy cursus op maat

Wat krijgt u wanneer u kiest voor de Dick Staal privé puppy cursus op maat?

Wanneer u kiest voor de Dick Staal privé puppy cursus op maat zullen we vooraf met u bespreken wat uw wensen zijn en wat u uw pup wilt leren of juist wilt afleren. Op basis van uw wensen maken wij onze presentatie op maat speciaal voor u en uw gezin. Vervolgens wordt er samen met u een dagdeel gepland wanneer u langs kunt komen voor de cursus. De cursus wordt persoonlijk gegeven door Dick Staal. U heeft zelf de keus of u alleen komt of eventueel met meerdere gezinsleden, tot een maximum van 5 personen. Het voordeel hiervan is dat alle neuzen in dezelfde richting staan! Ook kunt u er voor kiezen om de pup mee te nemen zodat er na de cursus direct een start gemaakt kan worden om de eerste stappen in het oefenen te laten zien.

U ontvangt in één dagdeel alle kennis die u nodig heeft om uw pup in de eerste 4-5 maanden te vormen voor de rest van zijn leven. Het is dus niet nodig om een wekenlange puppy cursus te volgen! We behandelen al uw vooraf besproken wensen en gaan uiteraard direct in op alle vragen die er kunnen ontstaan aan de hand van de cursus. Mochten er later nog vragen komen dan is dit geen enkel probleem, bij onze cursus zit namelijk standaard ook een jaar lang gratis helpdeks! Komen er vragen dan kunt u deze altijd per e-mail stellen en zullen wij u ook per e-mail, of waar nodig telefonisch, te hulp staan.

Maak een super start met uw pup en kies voor de Dick Staal privé puppy cursus op maat!

De kosten voor dit gehele pakket bedragen normaal gesproken € 299,- maar nu € 249,-!

Heeft u interesse of vragen? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .