Privé training op maat

Naast de Dick Staal privé puppy cursus op maat bieden wij ook de mogelijkheid om samen met Dick Staal te trainen en of oefenen op maat! Denk hierbij aan specifieke problemen die u ervaart tijdens het trainen van uw pup of oudere hond. Of u wilt uw hond juist iets aanleren maar weet niet hoe u dit aan moet pakken. Hiervoor bieden wij een speciale privétraining die altijd door Dick Staal wordt gegeven.

U krijgt nooit een standaard training maar altijd een training op maat. We starten daarom altijd van tevoren met een kort intakegesprek, telefonisch of per email, waarin we uw wensen en eisen bespreken. Aan de hand van uw wensen en eisen maken we gezamenlijk een plan. Het zal u verbazen dat we veel problemen al duidelijk kunnen verhelpen in slechts één sessie!

De kosten voor de privétraining bedragen € 100,00 per uur. Dit is de eerste ook inclusief het intakegesprek, de probleemanalyse en een eventuele presentatie op maat.

Voor vragen, reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 33916650