Dick Staal privé puppy cursus op maat

We hebben een pup gekocht, maar wat nu? Wat willen we met de pup? Wat gaan we hem leren of juist afleren? Gaan we naar een puppy cursus met onze pup?

Dit zijn zomaar een hoop vragen die u kunt hebben wanneer u een pup aanschaft maar wat is nou goed om te doen?

Een nieuwe pup betekent veel werk om deze goed op te voeden en hem of haar allerlei zaken aan te leren. Het volgen van bijvoorbeeld een puppy cursus kan daar in een goede en belangrijke start zijn. Puppy cursussen worden bijna overal gegeven, met als belangrijkste doel, het socialiseren van de pups en ze de basiscommando’s aan te leren zoals ‘’zit’’, ‘’af’’, ‘’blijf’’, ‘’hier,’’ en ‘’volg’’.

Deze algemene cursussen worden vaak door een persoon in groepjes gegeven op een hiervoor bestemde plek, bijvoorbeeld een hondenveldje. Hierbij wordt verder helaas weinig aandacht besteed aan zaken zoals opvoeding, zindelijkheid, omgaan met ongewenste gedrag en allerlei andere situaties die in de praktijk voorkomen. Ook wordt de cursus niet afgestemd op uw eventuele eigen specifieke wensen, die voor elke pup en gezin weer anders kunnen zijn.

Omdat niet iedere hond hetzelfde is en omdat ook niet ieder gezin dezelfde wensen heeft qua training en opvoeding, hebben wij daarom een uniek concept ontwikkeld. De ’’Dick Staal privé puppy cursus op maat’’.Onze puppy cursus is gebaseerd op de trainingswijze ontwikkeld door superspecialist Dick Staal. Al sinds 1977 en inmiddels al zeker 100 pups verder, is Dick Staal bezig met een unieke methode voor de opvoeding en training gebaseerd op pups van elk gewenst ras hond.

Deze op onderdelen unieke methode heeft ertoe geleid dat Dick Staal in zowel binnen als buitenland veel bekendheid geeft gekregen en gezien wordt als een absolute puppy specialist. Jaarlijks verblijft Dick Staal minimaal een maand in Amerika om daar zijn kennis en unieke methode op het gebied van training en opvoeding, te delen in de vorm van meerdere seminars waarvoor hij uitgenodigd wordt. In Nederland is Dick Staal onder andere bekend van zijn artikelen die hij schrijft voor het grootste hondensportblad van Nederland.

Wat maakt ons uniek?

Onze privé puppy cursus op maat is, zoals de naam al aangeeft, echt op maat! De cursus is niet in groepjes maar wordt privé aan u gegeven. U krijgt dus geen standaard presentatie maar een presentatie die speciaal voor u en uw pup gemaakt is aan de hand van uw eisen en wensen die wij vooraf met u bespreken.  Hierin garanderen wij dat u en uw gezin in één dag alle kennis op doen die jullie nodig hebben om jullie pup te vormen in de gewenste richting in de eerste 4-5 maanden met als resultaat een gehoorzame en stabiele hond voor de rest zijn of haar leven.

Uiteraard kunnen er altijd nog vragen komen naar mate u start met de training met uw pup. We bieden daarom naast onze cursus ook nog een gratis helpdesk voor de duur van één jaar. U kunt dus een jaar lang terecht met al uw vragen en eventuele problemen waar u of uw gezin tegen aanlopen bij de training van uw pup.

In één dag de basis leggen voor een gehoorzame en stabiele hond voor de rest van zijn leven, het kan met de Dick Staal privé puppy cursus op maat!