Dog Training Dick Staal

Wil jij je hond ook in een paar weken laten speuren? Inmiddels hebben we met deze gratis videocursus meer dan 10.000+ honden getraind.

In deze videotraining ga jij leren hoe:

  • Jij het speuren aan kunt leren zonder voer op het spoor
  • Jij je hond kunt trainen om de hoeken te maken op het spoor
  • Jij moet reageren wanneer je hond voorwerpen mist op het spoor
  • Jij een systeem toepast dat wereldwijd wordt gebruikt bij politieorganisaties
  • Jij omgaat met verleidingen voor je hond tijdens het speuren


Wil jij je hond dit ook aanleren? Meld je dan hieronder aan voor de gratis video speurcursus.

50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de gratis video sturen?
AANMELDEN

Donna Brinkworth

Ik beveel Dick's Online Training ten zeerste aan

Ik ben altijd voorzichtig als ik nieuwe ideeën overweeg in mijn training op te nemen, maar het is duidelijk dat de methodes van Dick Staal ongelooflijke resultaten opleveren. Ze hebben me geïnspireerd om mijn speur systeem te veranderen - en zelfs om voer op het spoor helemaal weg te laten (dat kostte veel moeite om mij te overtuigen!).

Het verwijzen is enorm belangrijk

Als een hond niet begrijpt dat een voorwerp op het spoor hem zijn beloning oplevert, dan zal hij altijd op zoek blijven naar voer op het spoor. De hond zal de voorwerpen negeren en door willen blijven speuren totdat hij het voer weer vindt.

Een goede verwijzing van een voorwerp is een onmisbare basis voor een goed speurende hond. Een hond die gemotiveerd is om een voorwerp te zoeken en beloond te worden zal er alles aan doen om een spoor zo goed mogelijk te volgen. Heb je dit goed aangeleerd dan heb je de best mogelijke basis gelegd voor het speuren.

Al jaren helpt Dog Training Dick Staal mensen online en via seminars bij het aanleren van speuren. Al duizenden hondentrainers wereldwijd hebben onze tips en trainingen gevolgd en succesvol toegepast.

In onze gratis training over speuren leer je supersnel de meest praktische speur-technieken die je kunt gebruiken om jouw hond te trainen en om te toveren in een goede speurhond.

50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de gratis video sturen?
AANMELDEN

Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is.

De mogelijkheid om vragen te stellen indien nodig helpt mij ook enorm.

Lorrie Jolly
Zeer professioneel, gebruiksvriendelijk format en gemakkelijk toe te passen op je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.

Helén Damberg 

Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd en mijn training naar een hoog niveau gebracht.
Ranaan Wassen

Klaar om de beste speur technieken te leren?

Download deze gratis speur-video. Krijg gratis tips die je meteen zullen helpen om de juiste basis te leggen voor het aanleren van speuren en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 90% van de hondentrainers maakt. De gratis speur-video is de meest complete video die je online kunt vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de gratis video sturen?
AANMELDEN