Dog Training Dick Staal

Wil jij ook leren hoe je jouw pup het beste kan opvoeden en trainen? Met deze gratis video cursus hebben we meer dan 10.000+ puppy's getraind.

In deze videotraining ga jij leren hoe:

  • Jij een leuke, lieve en sociale hond krijgt die ook graag wil trainen!
  • Jij jouw pup supersnel oefeningen aanleert op een positieve manier
  • Jij om moet gaan met probleemgedrag van jouw pup
  • Jij jouw pup overal socialiseert en "vrij maakt"
  • Jij duidelijk en consequent kan zijn op een eerlijke manier


Wil jij je hond dit ook aanleren? Meld je dan hieronder aan voor de gratis video.

50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
AANMELDEN

Hennie Goeree

Ik ben zeer zeer tevreden over het resultaat in 10 dagen tijd!

Ik heb genoten van jouw training. Zeker als ik het resultaat bekijk wat ik tot nu toe bereikt heb met mijn puppy als ook met mijn jonge Rottweiler.

Een goed begin is het halve werk!

Een pup die in het begin van zijn leven alles mag, zal ongewenst gedrag gaan ontwikkelen en dit blijven doen. Als hij als pup in jouw broek of vingers mag bijten, waarom mag die dit dan op oudere leeftijd niet meer? Veel mensen laten dit gedrag op jonge leeftijd ontwikkelen en krijgen later veel problemen als de hond ouder is.

Wij zorgen vanaf dag één dat de pup bij ons is, dat we duidelijk en consequent zijn naar de pup over gewenst en ongewenst gedrag. Wij vinden namelijk dat je een hond niet kan gaan straffen voor iets wat hij voorheen wel mocht toen hij kleiner was. Door goed voorbereid te zijn, voorkom je zware correcties en krijg je een sociale en leuke hond.

Al jaren helpen wij hondentrainers en gezinnen wereldwijd bij het opvoeden en trainen van hun nieuwe pup. Met onze direct toepasbare trainingen bereiden we ze optimaal voor op de komst van hun pup en geven we ze alle informatie die ze nodig hebben als de pup er is.

In deze gratis training leer je de belangrijkste technieken die je nodig hebt om een sociale, leuke en goed luisterende hond te krijgen.

50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
AANMELDEN
Zeer professioneel, gebruiks- vriendelijk format en makkelijk toe te passen op je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.

Helén Damberg 

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom ik ben zeer tevreden!
Guus Nooijens
Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd naar een hoog niveau.
Ranaan Wassen

Klaar om alles te leren over het opvoeden en trainen van een pup?

Krijg direct toegang tot deze gratis video over onze puppy cursus. Krijg gratis tips waarmee je meteen de juiste basis legt voor het opvoeden en trainen van jouw puppy en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 90% van de hondentrainers maakt. De gratis video is de meest complete video die je online kunt vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
AANMELDEN