Eén plek waar je alles vindt

In de afgelopen jaren hebben we met talloze cursussen, trainingen en seminars honden trainers van over de hele wereld geholpen bij hun honden training. Al deze trainingen hebben we nu samengevoegd tot één complete totaaloplossing waarmee jouw honden training onvermijdelijk een succes wordt.

Premium+ Member van de Dick Staal Online Training School

Dit unieke concept is de oplossing voor iedere honden trainer op ieder niveau, die zijn honden training wilt verbeteren, positief wilt trainen, snel resultaat wilt boeken en zijn hond wilt trainen tot een hoog niveau.

Direct aanmelden

Wat anderen over ons zeggen

Guus Nooijens
Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom zeer tevreden!
Ranaan Wassen
Sinds 2018 ben ik al lid, vanaf dat moment heb ik mijn vaardigheden extreem verbeterd. De gedetailleerde uitleg heeft mij echt verder geholpen.
Lorrie Jolly
Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid om vragen te stellen indien nodig helpt mij ook enorm.
Meld je aan!


Dit is wat je krijgt als lid

Wij helpen je bij iedere stap

We weten uit ervaring dat het trainen van honden veel meer is dan alleen het trainen van de oefeningen. Een hond die niet gesocialiseerd is, is niet goed te trainen. Wat doe je als een hond ongewenst gedrag vertoont? En hoe vaak per dag kan je nou eigenlijk trainen?

Daarom hebben wij cursussen ontwikkeld waarbij je stap voor stap door de cursus gaat. Je hoeft nog niks te weten of te kunnen. Iedere training word je op een eenvoudige manier uitgelegd welke stap je moet nemen voordat je de volgende stap neemt. Het enige wat jij moet doen is deze stappen zelf toepassen en dan zal je direct resultaat behalen!

Direct aanmelden

Premium+ Member

Als Premium+ Member krijg je direct toegang tot al onze online honden training cursussen (t.w.v. € 682,-) in  onze online training school. Daarnaast leer aan de hand van 300+ extra praktische video's alle kneepjes en technieken die jou zullen hebben om een nog betere honden trainer te worden.

Ook wij blijven onszelf nog iedere dag ontwikkelen. Daarom blijven we voortdurend nieuwe trainingen toevoegen met onze nieuwste ontwikkelingen. Via de leden site en de app heb je toegang tot al deze trainingen.

Meld je aan!


Certificaat Dog Training Dick Staal

Gecertificeerde cursussen

Al onze complete cursussen zijn gecertificeerd. Voor iedere cursus die jij met succes afrondt, ontvang je een persoonlijk Dog Training Dick Staal certificaat!
Meld je aan!


Als lid krijg je ook exclusief toegang tot:

Live trainingen

Iedere week plaatsen we video's waarin je ziet hoe wij onze honden trainen. We laten zien zien hoe we oefeningen trainen en tegen welke problemen ook wij aanlopen tijdens het trainen. Daarnaast zie je direct de nieuwste ontwikkelen die we op dat moment toepassen in onze honden training.

Uitbreiding appèl oefeningen

Je krijgt toegang tot exclusieve trainingen waarin we nog verder gaan dan in de cursus. Leer hoe je je hond voor appèl kan trainen op een hoog niveau en hoe je jouw hond de oefeningen met enorm veel snelheid en gedrevenheid laat uitvoeren.

Speuren tot het hoogste niveau

In de cursus leer je de basis van ons speur systeem. Als lid krijg je toegang tot tientallen extra trainingen waarin we je het speuren aanleren tot het hoogste niveau. Overgangen naar andere ondergronden, verhard speuren en het speuren op een laag tempo (voor o.a. IGP) en verder alles wat bij het speuren hoort, leer je hier.

Detectiewerk extra video's

Detectiewerk kan op veel verschillende manier geleerd worden. In ons systeem zijn er 3 mogelijkheden, op een wand, op de grond en met een pion. In de cursus leer je de basis, als lid krijg je toegang tot al onze extra trainingen over detectiewerk.

KNPV

De KNPV is de laatste jaren niet altijd even positief in het nieuws. Wij trainen al jaren met veel plezier onze honden voor het KNPV-programma. Als lid krijg je exclusief toegang tot alle trainingen die we hebben over het aanleren van KNPV oefeningen. Leer hoe je jouw hond op een positieve manier kan trainen voor de KNPV.

Bijtwerk

Als lid krijg je toegang tot onze trainingen over het bijtwerk in ons systeem. Je leert alle stappen vanaf de opbouw, tot aan het bijten met de pakwerker. Alles op een positieve manier, waarin we vanaf het begin af aan ook het lossen aanleren bij de hond.

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Lid van de Community

We gaan verder dan alleen het delen van onze kennis.

In onze community kun je terecht met al je vragen over jouw honden training. Je kan er kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Dus naast de trainingen die we aanbieden, kan je ook bij ons terecht met alle vragen en problemen waar jij tegen aan loopt. Ons team is iedere dag aanwezig om je weer zo snel mogelijk verder te helpen.

Ook als het allemaal even niet lukt, zijn we er voor je om je te helpen!

Meld je aan!


Kennis delen

Leer van andere honden trainers wat voor hun het beste werkt

Feedback vragen

Stel je vragen, of een stuur een filmpje en krijg meteen feedback

Successen delen

Deel jouw succes met andere of laat je inspireren door een ander lid

Netwerken

Onze community heeft honden trainers wereldwijd. Breid jouw netwerk uit via onze community

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart, samen staan we sterk.

Ideeën / Suggesties

Help onze training school naar een nog hoger niveau met jouw ideeën / suggesties voor nieuwe trainingen

Klaar om te beginnen? Meld je aan!

Beste keus

Jaarabonnement

€ 347,-
Je bespaart 14,9% !
 • Alle Dick Staal online cursussen - t.w.v. € 682,-
 • 130+ uitbreiding video's - t.w.v. € 2.497,-
 • 190+ live training video's - t.w.v. € 997,-
 • Wekelijkse nieuwe video's
 • Volg stap voor stap het leven van een pup tot werkhond
 • Toegang tot de Dog Training Dick Staal Community
 • 24/7 support bij jouw honden training
 • eBook,  Van pup tot werkhond - t.w.v. € 12,95
 • eBook, Voer training - t.w.v. € 9,95
 • Totaal waarde: € 4.198,-

Maandabonnement

€ 34
Maandelijks opzegbaar
 • Alle Dick Staal online cursussen - t.w.v. € 682,-
 • 130+ uitbreiding video's - t.w.v. € 2.497,-
 • 190+ live training video's - t.w.v. € 997,-
 • Wekelijkse nieuwe video's
 • Volg stap voor stap het leven van een pup tot werkhond
 • Toegang tot de Dog Training Dick Staal Community
 • 24/7 support bij jouw honden training
 • eBook,  Van pup tot werkhond - t.w.v. € 12,95
 • eBook, Voer training - t.w.v. € 9,95
 • Totaal waarde: € 4.198,-

Niet tevreden? Laat het ons binnen 14 dagen weten en je krijgt je geld terug.