Dog Training Dick Staal

Wil jij een goed getrainde detectiewerk hond?

  • In deze video vertellen alle stappen die we nemen in ons systeem
  • Krijg een hond die zelfstandig zoekt
  • Voorkom dat de hond gaat blaffen, likken of krabben aan de geur
  • Leer de perfecte verwijzing aan bij jouw hond
  • Hoe gebruik je lichaamstaal tijdens de training
  • Leer je hond zoeken naar iedere gewenste geur
  • Omgaan met verleidingen voor jouw hond tijdens detectiewerk
  • Een systeem dat gebruikt wordt bij politie organisaties wereldwijd
  • Train in een uitsluitend positief systeem met veel herhalingen
  • Leer om samen met je hond een gebied af te zoeken
50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis

Jonas Erikson

Bedankt dat jullie dit met ons delen!

Ik heb politiehonden getraind sinds 1994 en sinds 1996 ook detectiewerk honden. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van uw vaardigheid en ik leer veel door het bekijken van uw video's en het lezen van de teksten.

Het verwijzen is enorm belangrijk

Als een hond niet begrijpt dat een voorwerp op het spoor hem zijn beloning oplevert, dan zal hij altijd op zoek blijven naar voer op het spoor. De hond zal de voorwerpen negeren en door willen blijven speuren totdat hij het voer weer vindt.

Een goede verwijzing van een voorwerp is een onmisbare basis voor een goed speurende hond. Een hond die gemotiveerd is om een voorwerp te zoeken en beloond te worden zal er alles aan doen om een spoor zo goed mogelijk te volgen. Heb je dit goed aangeleerd dan heb je de best mogelijke basis gelegd voor het speuren.

Al jaren helpt Dog Training Dick Staal mensen online en via seminars bij het aanleren van speuren. Al honderden hondentrainers wereldwijd hebben onze tips en trainingen gevolgd en succesvol toegepast.

In onze gratis training over speuren leer je supersnel de meest praktische speur-technieken die je kunt gebruiken om jouw hond te trainen en om te toveren in een goede speurhond.

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom ik ben zeer tevreden!
Lorrie Jolly
Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd naar een hoog niveau.
Ranaan Wassen
Zeer professioneel, gebruiks- vriendelijk format en makkelijk toe te passen op je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.

Helén Damberg 

Klaar om ons detectiewerk systeem te leren?

Krijg direct toegang tot deze gratis detectie werk video. Ontvang gratis tips waarmee je direct de juiste basis legt voor detectiewerk en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 90% van de hondentrainers maakt. Deze gratis detectie werk video is de meest complete video die je online zult vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis