Dog Training Dick Staal

Wil je een hond die elk voorwerp apporteert en direct loslaat op commando?

 • In deze video leggen we stap voor stap ons apporteer systeem uit
 • Krijg in slechts een paar weken alle stappen die je nodig hebt
 • Niet het voorwerp maar de beloning is belangrijk
 • Leer waarom je je moet concentreren op loslaten en niet op vasthouden
 • Leer je hond elk gewenst voorwerp te apporteren
 • Voorkom dat je hond het voorwerp als zijn prooi ziet
 • Train in een positief systeem met veel beloningen
 • Voorkom dat je hond in het voorwerp bijt of ermee wegrent
 • Leg een relatie tussen het voorwerp en de beloning
 • Leer alles over ons unieke voertraining systeem
 • Krijg binnen een paar weken een hond die alles apporteert
50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis

Ranaan Wassen

Met de cursussen heb ik mijn vaardigheden enorm verbeterd!

Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd naar een hoog niveau.

Maak de beloning belangrijk!

Een hond die helemaal gek wordt gemaakt van een apporteerblok, zal dit gaan zien als zijn beloning of prooi. Hij zal hier mee willen spelen en ermee weg willen rennen en erin bijten. Het laatste wat hij wil is het afgeven aan zijn baas omdat hij het dan kwijt is.

Toch leert bijna iedereen het apporteren aan door de hond eerst gek te maken op het voorwerp. Wij doen dit anders. We maken niet het voorwerp maar juist de beloning belangrijk voor de hond. Het voorwerp levert hem zijn beloning op en daarom wil de hond het altijd naar ons toe brengen.

Al jaren helpt Dog Training Dick Staal mensen online en op seminars met het aanleren van het apporteren. Honderden trainers wereldwijd hebben onze tips en trainingen al succesvol toegepast bij hun eigen honden.

In onze gratis training over apporteren, ontvang je praktische tips die je direct toe kan passen in jouw honden training en waarmee je jouw hond omtovert tot een hond die goed apporteert.

Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid vragen te stellen in de training school, helpt mij ook enorm.

Lorrie Jolly

Erg professioneel, gebruiks-vriendelijk format, gemakkelijk toe te passen in je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.
Helén Damberg
Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom ik ben zeer tevreden!
Guus Nooijens

Klaar om de beste technieken voor het apporteren te leren?

Krijg direct toegang tot deze gratis video over onze apporteer cursus. Krijg gratis tips waarmee je meteen de juiste basis legt voor het apporteren met je hond en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 99% van de hondentrainers maakt. De gratis video is de meest complete video die je online kunt vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis