Dog Training Dick Staal

Leer je hond in een paar weken alle belangrijke appèl oefeningen

  • In deze video vertellen we alles over hoe wij appèl aanleren in ons systeem
  • Zo train je positief met voer en veel herhalingen
  • Je krijgt een complete stap-voor-stap cursus
  • We leren je hoe belangrijk lichaamstaal is en hoe je dit toepast
  • Leer hoe je met de clicker het gewenste gedrag markeert
  • Leer je hond ook wanneer de oefening klaar is
  • Je leert hoe je jouw hond optimaal kunt motiveren
  • Zo lok je het gewenste gedrag uit bij jouw hond
  • Train in een positief systeem met snelle resultaten
  • Voorkom stress en onzekerheid bij je hond
50%
Je bent er bijna!
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis

Helén Damberg

Erg professioneel, gebruiksvriendelijk format!

Gemakkelijk toe te passen in je eigen training. Mijn hond leert veel sneller en beter met dit systeem.

Sander Staal & Dick Staal

Verwar de hond niet met té veel informatie

Een hond die de appèl oefeningen nog niet kent, die kent ook zeker de commando’s nog niet. Toch zien we bij veel cursussen en opleidingen dat er direct geleerd wordt om te praten tegen de hond met een commando. Het resultaat is vaak dat de hond het niet begrijpt en onrustig wordt en stress vertoont.

Je kan niet verwachten dat een hond meteen begrijpt wat je bedoelt met een commando als hij de oefening nog niet kent. Daarom praten wij bij het aanleren van een oefening eerst niet tegen de hond, maar lokken hem uit om het gewenste gedrag uit te voeren. De hond leert van zijn eigen gedrag en wordt hiervoor direct beloond met een voertje.

Met deze manier van trainen helpen wij al jarenlang honden trainers wereldwijd bij het aanleren van de appèl oefeningen. Al honderden trainers gingen je voor en hebben hun hond tot het gewenste niveau getraind in dit systeem.

In onze gratis training krijg je praktische tips die je direct toe kan passen om jouw hond te trainen voor de appèl oefeningen en om te toveren in een goed luisterende hond.

Ik geniet van de rechttoe rechtaan methode die makkelijk te volgen is. De mogelijkheid vragen te stellen in de training school, helpt mij ook enorm.

Lorrie Jolly

Ik vind de site zeer educatief zeker wat betreft de stap voor stap uitleg voorzien van video's. Jullie gaan niets uit de weg. Kortom ik ben zeer tevreden!
Guus Nooijens
Ik vind het geweldig om te zien hoe gedetailleerd de instructie is opgebouwd. De video's hebben mijn vaardigheden enorm verbeterd naar een hoog niveau.
Ranaan Wassen

Klaar om je hond alle belangrijke appèl oefeningen te leren?

Krijg direct toegang tot deze gratis video over de appèl oefeningen. Krijg gratis tips die je zullen helpen om de juiste basis te leggen voor een goed luisterende hond en voorkom dat je dezelfde fouten maakt die 90% van de hondentrainers maakt. Deze gratis video is de meest complete video die je online kunt vinden met de nieuwste technieken die je direct kunt toepassen!
50%
Je bent er bijna
Naar welk email-adres mogen we de video sturen?
Bekijk gratis